استاندارد ISO 22000: 2018 یک استاندارد بین المللی برای سیستم مدیریت ایمنی غذایی است که به سازمان شما کمک می کند تا ایمنی مواد غذایی تولید شده را در تمام مراحل زنجیره تأمین تضمین کنید. این استاندارد ترکیبی از اصول برنامهریزی، اجرا، بررسی و اقدام و روش های بحرانی مانند شناسایی، پیشگیری و کنترل خطرات ایمنی غذایی است. این استاندارد به سازمان شما کمک می کند تا موارد مورد نیاز قانونی و انتظارات مشتریان را رعایت کنید و یک سیستم مدیریت ایمنی غذایی مؤثر ایجاد کنید. در ادامه به طور دقیق تر به این موضوع که استاندارد ISO 22000 چیست پرداخته ایم.
استاندارد ISO 22000: 2018 به موارد حائز اهمیتی مانند شناسایی، پیشگیری و کنترل خطرات ایمنی غذایی توجه بسیار ویژه ای دارد. این اصول به سازمان ها از جمله سازمان شما کمک می کند تا ریسک های مرتبط با ایمنی مواد غذایی را شناسایی کنید و راه حل های مناسبی برای آنها ارائه دهید. همچنین این استاندارد بر رعایت موارد مورد نیاز قانونی و انتظارات مشتریان تمرکز می کند و این موضوع باعث افزایش اعتماد مشتریان و بهبود کیفیت محصولات تولیدی شما می شود.
استاندارد ISO 22000: 2018 برای تمامی سازمان های فعال در زنجیره تأمین مواد غذایی، از تولیدکنندگان تا توزیع کنندگان آن، قابل اجرا است، این استاندارد به سازمان شما کمک می کند تا امنیت بهداشتی در زمینه تولید مواد غذایی را در تمام مراحل زنجیره تأمین تضمین کنید و اعتماد مشتریان و ذینفعان خود را جلب کنید و توانایی ورود به بازار جهانی و رقابت در آن را داشته باشید.
دریافت استاندارد ISO 22000 نشان دهنده تعهد سازمان شما به بهداشتی بودن پروسه تولید مواد غذاییتان است، این استاندارد نه تنها به کاهش خطرات بهداشتی و مسمومیت غذایی کمک می کند، بلکه باعث افزایش اعتماد مشتریان، بهبود کیفیت محصولات و رعایت موارد مهم قانونی می شود. سازمان هایی که این استاندارد را دریافت می کنند، می توانند از مزایای مهمی مانند افزایش اعتبار، قدرت بالاتر رقابتی و به تبع آن توانایی ورود و دسترسی به بازارهای جدید بهره مند شوند.