استاندارد FSSC 22000 نسخه 6 یک چارچوب بین المللی برای سیستم مدیریت ایمنی بهداشتی در پروسه تولید و عرضه مواد غذایی است که ترکیبی از استاندارد ISO 22000 و الزامات اضافی خاص صنعت غذا می باشد. این استاندارد در سال 2021 به روز رسانی شده و به سازمان ها به ویژه سازمان شما کمک می کند تا پروسه تولید مواد غذایی کارخانه تان را از هر نظر را در کل زنجیره تأمین تضمین کنید. در ادامه به طور دقیق تر بررسی می کنیم که استاندارد FSSC 22000 چیست و دریافت آن چه مزایایی برای کسب و کار شما دارد.
استاندارد FSSC 22000 به مواردی مانند برنامه های پیش نیاز، تحلیل خطر و نقاط کنترل بحرانی یا همان استاندارد HACCP، مدیریت بحران و قابلیت ردیابی توجه ویژه ای دارد. این الزامات به سازمان شما کمک می کند تا خطرات مورد تهدید کسب کارتان در زمینه تولید ایمنی مواد غذایی را شناسایی و کنترل کنید و فرایندی سالم را در این زمینه ارائه دهید. همچنین، این نسخه بر اهمیت مدیریت تغییر، تقلب در پروسه تولید مواد غذایی مانند استفاده از موادی با کیفیت پایین تر و اعلام استفاده از موادی باکیفیت تر و آمادگی برای شرایط اضطراری تأکید بیشتری دارد.
این استاندارد برای تمام سازمان های فعال در زنجیره تأمین مواد غذایی که شامل دایره وسیعی از تولیدکنندگان مواد اولیه تا تولیدکنندگان نهایی موارد غذایی است، قابل اجرا است. این چارچوب به ویژه برای شرکت هایی که به دنبال تأییدیه GFSI یا همان ابتکار ایمنی جهانی غذا هستند ضروری می باشد. با دریافت این گواهینامه، سازمان شما می تواند اعتماد خریداران بین المللی را جلب کند و توانایی حضور محصولات شما در بازار های جهانی را برای شما تضمین کند.
دریافت استاندارد FSSC 22000 نشان دهنده تعهد سازمان شما به بالاترین استاندارد های موجود در مورد ایمنی بهداشتی پروسه تولید مواد غذایی سازمانتان است. این سیستم نه تنها به کاهش خطرات ایمنی غذا کمک می کند، بلکه باعث بهبود کارایی فرایند ها و کاهش هزینه های ناشی از ضایعات می شود. سازمان های دارای این گواهینامه از مزایایی مانند دسترسی به بازار های جهانی و توانایی رقابت در آنها و افزایش قدرت و اعتبار آنها در بازار های داخلی و همچنین بهبود روابط با ذینفعان بهره مند می شوند.